Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top

2009 | OriginalPaper | Hoofdstuk

5 Procenten en promillages

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Eigenlijk zijn percentages niets anders dan breuken, met het verschil dat de noemer steeds 100 is. Daarbij is 1% altijd

$$\frac{{1}}{{100}}$$

deel. Zoals hierna beschreven wordt, is van elke breuk een percentage te maken door de breuk simpelweg te vermenigvuldigen met 100%.

Metagegevens
Titel
5 Procenten en promillages
Copyright
2009
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-7735-0_5