Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-05-2011

Aandeel transvetzuren in voedsel fors gedaald

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Mednet | bijlage 2/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het aandeel transvetzuren in de Nederlandse voeding was halverwege de jaren tachtig met 15 gram per dag, ruim 4 procent van de dagelijkse energiebehoefte, een van de hoogste in de wereld. Dit percentage daalde de afgelopen decennia naar minder dan 1 procent. Is hiermee de strijd gestreden?

Metagegevens
Titel
Aandeel transvetzuren in voedsel fors gedaald
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-05-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Mednet / Uitgave bijlage 2/2011
Print ISSN: 1568-7716
Elektronisch ISSN: 1876-5963
DOI
https://doi.org/10.1007/s12462-011-0203-5