Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-08-2019 | Column

De kleine dingen

Auteur: Hugo van Waarde

Gepubliceerd in: DementieVisie | Uitgave 4/2019

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Heeft u dat ook? Je slaat Denkbeeld open en ziet een artikel dat meteen je belangstelling wekt omdat het naadloos aansluit bij je persoonlijke interesses. In dit nummer is dat voor mij 'Louise zegt: "Smakelijk!"' waarin Sabine Boerjan een warm pleidooi houdt voor de maaltijd als onderdeel van persoonsgerichte zorg. Alle relevante kennis over wat van belang is rondom eten en drinken van mensen met dementie verbindt Sabine aan één persoon: Louise, een dame met de ziekte van Alzheimer. Koken en eten waren in haar leven belangrijke waarden. Wanneer de dementie voortschrijdt in dat leven, wordt het moeilijker om aan die waarden tegemoet te komen. Maar het lukt de medewerkers steeds weer om met een gerecht of een drankje aan Louise een sprankelende glimlach te ontlokken. …
Metagegevens
Titel
De kleine dingen
Auteur
Hugo van Waarde
Publicatiedatum
01-08-2019
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
DementieVisie / Uitgave 4/2019
Print ISSN: 2950-2713
Elektronisch ISSN: 2950-2721
DOI
https://doi.org/10.1007/s12428-019-0059-8