Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-11-2010 | Uit het CBS

Doorwerken tot 65 jaar wordt populairder

Auteurs: Mevr. dr. Martine Mol, Lando Koppes

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen | Uitgave 8/2010

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Resumen

Het aandeel werknemers dat wil doorwerken tot 65 jaar is in vier jaar tijd verdubbeld: van 21% in 2005 naar 42% in 2009. De bereidheid om ook na het vijfenzestigste jaar te blijven werken is lager: 13%.1
Literatuur
1.
go back to reference Steeds meer werknemers willen doorwerken tot 65 jaar. Persbericht TNO/CBS, mei 2010. Steeds meer werknemers willen doorwerken tot 65 jaar. Persbericht TNO/CBS, mei 2010.
2.
go back to reference Koppes LLJ, Vroome EMM de, Mol MEM, Janssen BJM, Bossche SNJ Van Den. Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2009: Methodologie en globale resultaten. Hoofddorp: TNO, 2010. Koppes LLJ, Vroome EMM de, Mol MEM, Janssen BJM, Bossche SNJ Van Den. Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2009: Methodologie en globale resultaten. Hoofddorp: TNO, 2010.
Metagegevens
Titel
Doorwerken tot 65 jaar wordt populairder
Auteurs
Mevr. dr. Martine Mol
Lando Koppes
Publicatiedatum
01-11-2010
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen / Uitgave 8/2010
Print ISSN: 1388-7491
Elektronisch ISSN: 1876-8776
DOI
https://doi.org/10.1007/s12508-010-0675-4