Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-03-2023 | Artikel

Eten en drinken in de palliatieve fase

Auteurs: Sander de Hosson, Els Quaegebeur

Gepubliceerd in: TvV Tijdschrift voor Verzorgenden | Uitgave 2/2023

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Longarts en palliatief expert Sander de Hosson publiceerde in 2020 de bestseller Slotcouplet. Sinds kort is zijn nieuwste boek Leven toevoegen aan de dagen verkrijgbaar, waarin hij facetten van sterven beschrijft. Speciaal in TVV: een fragment hieruit. …
Metagegevens
Titel
Eten en drinken in de palliatieve fase
Auteurs
Sander de Hosson
Els Quaegebeur
Publicatiedatum
01-03-2023
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvV Tijdschrift voor Verzorgenden / Uitgave 2/2023
Print ISSN: 0921-5832
Elektronisch ISSN: 2468-1350
DOI
https://doi.org/10.1007/s41183-023-1341-7