Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-05-2011 | ACTUEEL

ETEN MET BIJZIJN

Hete hutspot

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Bijzijn | Uitgave 2/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

In misschien wel het mooiste ziekenhuis van Nederland bevindt zich misschien wel het mooiste personeelsrestaurant van Nederland. We hebben het over het UMCG in Groningen, het ziekenhuis dat heel lang hardnekkig ‘AZG’ bleef, maar sinds enkele jaren ook de knop om heeft moeten zetten.‘Mooi slenteren’ doe je in het Groningse ziekenhuis langs de binnenstraten, tot je aan je rechterhand het restaurant fortuinlijk ziet liggen. Het is overigens niet het uitzicht naar buiten wat dit restaurant zo mooi maakt. Nee, het is de opzet, het assortiment en de prachtige houten ambiance, met fraai licht parket in het ene gedeelte en wollen vloerbedekking in de rest van het etablissement. Hier ga je met genoegen zitten om je maaltijd te verorberen. En dat kan op verschillende tijdstippen. Zo kun je ontbijten tussen 7:30 en 9:00 uur, lunchen tussen 11:30 en 14:00 uur en dineren tussen 16:30 en 19:30 uur. Wij arriveren om kwart voor twee en hebben wel trek in een warme maaltijd. Dat kan, laat een countermedewerker ons weten, en wijst naar de gerechten die voorhanden zijn. …
Metagegevens
Titel
ETEN MET BIJZIJN
Hete hutspot
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-05-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Bijzijn / Uitgave 2/2011
Print ISSN: 1871-7268
Elektronisch ISSN: 1876-4924
DOI
https://doi.org/10.1007/s12415-011-0054-8