Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-07-2001 | Boeken

Gezond door voeding?

Auteur: dr. J. J. van Binsbergen

Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap | Uitgave 7/2001

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Dit boek is het verslag van het tweede voedings- en gezondheidscongres in België. Verschillende auteurs bespreken in achtien hoofdstukken en een aanhangsel met tien posters zeer uiteenlopende voedingsonderwerpen. In het eerste hoofdstuk wordt de voedselveiligheid in België besproken, gezien de jongste verwikkelingen een belangrijk onderwerp. De zorgelijke relatie tussen het gebruik van antibiotica in de veehouderij, salmonella en het gevaar van resistentie bij de mens komen vervolgens aan de orde.
Literatuur
go back to reference Descheemaeker K, Provoost C (red). Impact van voeding op gezondheid: recente ontwikkelingen – 2. Leuven/Apeldoorn: Garant, 2000. 176 bladzijden; NLG 48,-; ISBN 90 441 1006 3. Descheemaeker K, Provoost C (red). Impact van voeding op gezondheid: recente ontwikkelingen – 2. Leuven/Apeldoorn: Garant, 2000. 176 bladzijden; NLG 48,-; ISBN 90 441 1006 3.
Metagegevens
Titel
Gezond door voeding?
Auteur
dr. J. J. van Binsbergen
Publicatiedatum
01-07-2001
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Huisarts en wetenschap / Uitgave 7/2001
Print ISSN: 0018-7070
Elektronisch ISSN: 1876-5912
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03082533