Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-10-2008 | Column

Het moderne relatiegevoel

Auteur: Harry Hens

Gepubliceerd in: Vakblad Sociaal Werk | Uitgave 5/2008

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Veel problemen zien er nu anders uit dan toen de maatschappelijk werker zijn opleiding volgde. Daarom vinden er fikse inhaalslagen plaats – in de vorm van nascholing en deskundigheidsbevordering. Zo wordt de hedendaagse hulpverlener bijgespijkerd om te leren wat het betekent om in een diverse samenleving te wonen, hoe je kindermishandeling, huiselijk en seksueel geweld kunt signaleren en hoe je om moet gaan met onveilige situaties en agressieve, calculerende burgers. In deze updates is er altijd ruim aandacht voor de confrontatie van de eigen opvattingen van de hulpverlener en de merites van de nieuwe fenomenen.
Literatuur
go back to reference Malou van Hintum en Jan Latten (2007), Liefde à la carte: Trends in moderne relaties, Amsterdam: Uitgeverij Archipel. ISBN: 978 90 6305 311 6. Malou van Hintum en Jan Latten (2007), Liefde à la carte: Trends in moderne relaties, Amsterdam: Uitgeverij Archipel. ISBN: 978 90 6305 311 6.
Metagegevens
Titel
Het moderne relatiegevoel
Auteur
Harry Hens
Publicatiedatum
01-10-2008
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Vakblad Sociaal Werk / Uitgave 5/2008
Print ISSN: 2468-7456
Elektronisch ISSN: 2468-7464
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03076877