Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-10-2005 | Berichten uit het NCVB

Hypertensie als beroepsziekte, nog nooit zozout gegeten!

Auteur:    

Gepubliceerd in: TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde | Uitgave 10/2005

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Uit een dwarsdoorsnede onderzoek bleek dat werknemers werkzaam in zoutpannen een significant hogere bloeddruk hadden dan zij die verder uit de buurt ervan werkten, zoals uit onderstaande tabel blijkt.
Voetnoten
1
Haldiya KR, Mathur ML, Sachdev R, Saiyed HN. Risk of high blood pressure in salt workers near salt milling plants: a cross-sectional and interventional study. Environ Health 2005; 4(1): 13.
 
Metagegevens
Titel
Hypertensie als beroepsziekte, nog nooit zozout gegeten!
Auteur
   
Publicatiedatum
01-10-2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde / Uitgave 10/2005
Print ISSN: 0929-600X
Elektronisch ISSN: 1876-5858
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03074262