Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-04-2008 | Kleinschalig koken in de praktijk (3)

Kwaliteit is kwetsbaar

Kleinschalig koken bij Simnia in Domburg

Auteur: Frank Pol

Gepubliceerd in: DementieVisie | Uitgave 2/2008

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Bij zorgcentrum Simnia in Domburg is men niet over één nacht ijs gegaan bij de invoering van kleinschalig wonen én koken. En dat is terug te zien in de huidige praktijk. Maar bij Simnia beseffen ze ook heel goed dat handhaving van de kwaliteit een bovengemiddelde inzet en voortdurende aandacht van het personeel vraagt.
Metagegevens
Titel
Kwaliteit is kwetsbaar
Kleinschalig koken bij Simnia in Domburg
Auteur
Frank Pol
Publicatiedatum
01-04-2008
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
DementieVisie / Uitgave 2/2008
Print ISSN: 2950-2713
Elektronisch ISSN: 2950-2721
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03076593