Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-03-2025 | Redactioneel

Marktwerking of marktverstoring

Auteur: Sander Loos

Gepubliceerd in: Tandartspraktijk | Uitgave 2/2025

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

In Keulen sprak ik onlangs met de voorzitter van de Council of European Dentists (CED), Freddie Sloth- Lisbjerg, over zijn visie op de toekomst van de tandheelkunde. De Deen had al met pensioen gekund, maar wil de verdere digitalisering en de opkomst van AI voor geen goud missen vertelt hij op pagina 10 van dit nummer. En dus draait zijn boor door. We hadden het ook over de opkomst van ketens en private equity in de mondzorg. Onvermijdelijk en niet per sé slecht, vindt Sloth-Lisjberg. Voor een eenpitter is het tegenwoordig moeilijk om het hoofd boven water te houden: de tarieven blijven achter bij de stijging van de kosten, de administratieve en organisatorische druk neemt jaarlijks toe, patiënten worden veeleisender en de personeelstekorten trekken een wissel. Dat het aansluiten bij een keten de druk van de ketel kan halen, ontken ik niet maar er is een keerzijde. …
Metagegevens
Titel
Marktwerking of marktverstoring
Auteur
Sander Loos
Publicatiedatum
01-03-2025
Uitgeverij
BSL Media & Learning
Gepubliceerd in
Tandartspraktijk / Uitgave 2/2025
Print ISSN: 0167-1685
Elektronisch ISSN: 1875-6808
DOI
https://doi.org/10.1007/s12496-025-0643-4