Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-12-2010 | JOURNAAL

Meer chocola?

Auteur: Sietsche van Gunst

Gepubliceerd in: TvPO | Uitgave 6/2010

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Resumen

Het eten van chocola heeft een gunstige uitwerking op de bloeddruk. Dit concludeerden Duitse onderzoekers dit jaar opnieuw, als bevestiging op eerder onderzoek. Het gaat dan vooral om chocola met een hoog cacaogehalte.
Literatuur
go back to reference Buijsse B, et al. Chocolate consumption in relation to blood pressure end risk of cardiovascular disease in German adults. Eur Heart J 2010. DOI 10.1093. First published online: March 30, 2010. Buijsse B, et al. Chocolate consumption in relation to blood pressure end risk of cardiovascular disease in German adults. Eur Heart J 2010. DOI 10.1093. First published online: March 30, 2010.
go back to reference Buijsse B, et al. Cocoa intake, blood pressure, and cardiovascular mortality: the Zutphen Elderly Study. Arch Intern Med 2006;166:411–7. PubMed Buijsse B, et al. Cocoa intake, blood pressure, and cardiovascular mortality: the Zutphen Elderly Study. Arch Intern Med 2006;166:411–7. PubMed
Metagegevens
Titel
Meer chocola?
Auteur
Sietsche van Gunst
Publicatiedatum
01-12-2010
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvPO / Uitgave 6/2010
Print ISSN: 2666-9838
Elektronisch ISSN: 2666-9846
DOI
https://doi.org/10.1007/s12503-010-0438-3