Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-04-2015 | Journaal

Met een korrel zout…

Auteur: Annette van Vliet

Gepubliceerd in: TvPO | Uitgave 2/2015

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Een hoge bloeddruk is een belangrijke risicofactor voor hart- en vaatziekten. De afgelopen jaren zijn een aantal onderzoeken gepubliceerd die suggereren dat een lage zoutinname gerelateerd is aan een lager risico op cardiovasculaire aandoeningen en sterfte.
Literatuur
1.
go back to reference Adler AJ, et al. Reduced dietary salt for the prevention of cardiovascular disease. Cochrane Database Syst Rev 2014;Dec 18;12:CD009217. Doi: 10.1002/14651858.CD009217.pub3. Adler AJ, et al. Reduced dietary salt for the prevention of cardiovascular disease. Cochrane Database Syst Rev 2014;Dec 18;12:CD009217. Doi: 10.1002/14651858.CD009217.pub3.
Metagegevens
Titel
Met een korrel zout…
Auteur
Annette van Vliet
Publicatiedatum
01-04-2015
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvPO / Uitgave 2/2015
Print ISSN: 2666-9838
Elektronisch ISSN: 2666-9846
DOI
https://doi.org/10.1007/s12503-015-0025-8