Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-09-2013

Nieuws

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: GZ - Psychologie | Uitgave 6/2013

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Kan visvetzuur de leerprestaties van scholieren verbeteren? Welke rol speelt voeding bij verouderingsprocessen? Hoe ga je emotie-eten te lijf? Dat zijn enkele onderzoeksvragen die beantwoord zullen worden binnen het nieuwe onderzoeksprogramma Food, Cognition and Behaviour van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Het programma gaat over gezonde keuzes en gezond eetgedrag, en over effecten van voeding op cognitieve gezondheid. Binnen de vijf toegekende onderzoeksprojecten werken publieke en private partners samen. Dit najaar volgt een tweede financieringsronde.
Metagegevens
Titel
Nieuws
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-09-2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
GZ - Psychologie / Uitgave 6/2013
Print ISSN: 1879-5080
Elektronisch ISSN: 1879-5099
DOI
https://doi.org/10.1007/s41480-013-0045-3