Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top

2009 | OriginalPaper | Hoofdstuk

38 Onderbeen

Auteurs : Dr. G.C. van Enst, Dr. F. Baarveld

Gepubliceerd in: CB-Academy Fysiotherapie boeken

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Dokter, ik heb pijn aan mijn scheenbeen/in mijn scheenbeenspier (m. tibialis anterior). Wat is er aan de hand?
Literatuur
go back to reference Brukner P, Khan K. Clinical sports medicine. 3e druk. Sydney: McGraw-Hill, 2008. Brukner P, Khan K. Clinical sports medicine. 3e druk. Sydney: McGraw-Hill, 2008.
go back to reference Linschoten R van, Hoed PT den, Jongh AC de. Richtlijn chronische achillestendinopathie, in het bijzonder de tendinosis, bij sporters. Ned Tijdschr Geneeskd 2007;151:2319–24.PubMed Linschoten R van, Hoed PT den, Jongh AC de. Richtlijn chronische achillestendinopathie, in het bijzonder de tendinosis, bij sporters. Ned Tijdschr Geneeskd 2007;151:2319–24.PubMed
go back to reference Mosterd WL, Sitsen JMA, Hermans GPH, Backx FJG. Het sportmedisch formulariumeen praktische leidraad. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2005. Mosterd WL, Sitsen JMA, Hermans GPH, Backx FJG. Het sportmedisch formulariumeen praktische leidraad. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2005.
Metagegevens
Titel
38 Onderbeen
Auteurs
Dr. G.C. van Enst
Dr. F. Baarveld
Copyright
2009
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-6543-2_38