Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-06-2008 | Lezen/kijken/zoeken

Praktische informatie over voeding bij diabetes

C. Maljaars. Diabetes & dagelijkse kost. Uitgeverij Maljaars C., 2007. 132 pagina’s, € 19,95. ISBN 978 90 811536 14.

Auteur:    

Gepubliceerd in: TvPO | Uitgave 3/2008

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het boek Diabetes & dagelijkse kost geeft eerlijke en onafhankelijke informatie over de voeding voor mensen met diabetes. In heldere bewoordingen passeren allerlei onderwerpen de revue, zoals ‘Diabetes & gezondheid’, ‘Diabetes & voeding’, ‘Diabetes & gewicht’, ‘Diabetes & de dag rond’ en ‘Diabetes & informatie’. Het boek is toegankelijk geschreven, rijkelijk geïllustreerd en voorzien van allerlei handige overzichtjes zoals zoetstoffen die geen energie bevatten, de samenstelling van verschillende soorten snacks en de samenstelling van sportdrankjes voor de sportende diabeet. Naast het hoofdstuk over ‘Diabetes en gewicht’ worden ook in de andere hoofdstukken tips gegeven voor mensen die letten op hun gewicht.
Metagegevens
Titel
Praktische informatie over voeding bij diabetes
C. Maljaars. Diabetes & dagelijkse kost. Uitgeverij Maljaars C., 2007. 132 pagina’s, € 19,95. ISBN 978 90 811536 14.
Auteur
   
Publicatiedatum
01-06-2008
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvPO / Uitgave 3/2008
Print ISSN: 2666-9838
Elektronisch ISSN: 2666-9846
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03086459