Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-05-2009 | Journaal

Puntjes op de i

Auteur:    

Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap | Uitgave 5/2009

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Redacties van wetenschappelijke tijdschriften bewerken hun artikelen meestal stevig om de gewenste kwaliteit te krijgen. Uw eigen H&W is daarop geen uitzondering. Een artikel moet voldoen aan onze huisstijl (structuur en inhoud), taalkundig in orde zijn en onberispelijke referenties hebben. Een inspannend en vaak ook langdurig traject. Het is echter de vraag in hoeverre deze inspanningen iets opleveren: worden artikelen door onze ‘technische redactie’ toegankelijker en leesbaarder? Recent literatuuronderzoek wierp licht op deze zaak.
Literatuur
go back to reference Wager E, et al. Technical editing of research reports in biomedical journals. Cochrane Database of Systematic Reviews 2008, Issue 4. Art. No.: MR000002. DOI: 10.1002/14651858.MR000002.pub3. Wager E, et al. Technical editing of research reports in biomedical journals. Cochrane Database of Systematic Reviews 2008, Issue 4. Art. No.: MR000002. DOI: 10.1002/14651858.MR000002.pub3.
Metagegevens
Titel
Puntjes op de i
Auteur
   
Publicatiedatum
01-05-2009
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Huisarts en wetenschap / Uitgave 5/2009
Print ISSN: 0018-7070
Elektronisch ISSN: 1876-5912
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03085602