Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-10-2007 | Article

Scholing en informatie in Nederland en Vlaanderen

Auteurs: Jeannette Pols, Patrick Verhaest

Gepubliceerd in: DementieVisie | Uitgave 5/2007

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Regelmatig wegen en een prettige sfeer rond de maaltijden zijn belangrijke factoren om ondervoeding te voorkomen en te verminderen. Dit blijkt uit de resultaten van het verbetertraject Eten en Drinken van Zorg voor Beter. In het kader van dit project werkten zestig verpleeg- en verzorgingshuizen aan een betere kwaliteit van zorg door de ambiance rond de maaltijden te verbeteren en meer rekening te houden met de wensen van de bewoners. Hierdoor blijken bewoners vaak beter te gaan eten. Door hen regelmatig te wegen kan er bovendien sneller worden ingegrepen.
Metagegevens
Titel
Scholing en informatie in Nederland en Vlaanderen
Auteurs
Jeannette Pols
Patrick Verhaest
Publicatiedatum
01-10-2007
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
DementieVisie / Uitgave 5/2007
Print ISSN: 2950-2713
Elektronisch ISSN: 2950-2721
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03059425