Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-02-2016 | Communicatie

So what’s cooking?

Auteur: Lienke Neef

Gepubliceerd in: Standby | Uitgave 1/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Op mijn bureau vond ik een folder van So What’s Cooking. Als grote kookfan was ik meteen enthousiast en ik was benieuwd naar de link met onze orthodontiepraktijk. Was het bedoeld als bedrijfsuitje? Of ging het om coaching? So What’s Cooking betekent volgens het Cambridge-woordenboek: used to ask about what is happening or what someone is planning. Vrij vertaald: Hoe sta je ervoor, wat zijn je plannen en wat is er aan de hand?
Metagegevens
Titel
So what’s cooking?
Auteur
Lienke Neef
Publicatiedatum
01-02-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Standby / Uitgave 1/2016
Print ISSN: 0922-310X
Elektronisch ISSN: 1876-5572
DOI
https://doi.org/10.1007/s12490-016-0006-y