Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top

01-11-2013 | Journaal

Spoedeisende tafelgasten

Auteur: Hans van der Wouden

Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap | Uitgave 11/2013

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Ook mensen met een voedselallergie willen wel eens buiten de deur eten. Maar aan welke risico’s stellen zij zich bloot? In Engeland is dit onderzocht, met verrassende resultaten.
Literatuur
go back to reference Bailey S, et al. Restaurant staff’s knowledge of anaphylaxis and dietary care of people with allergies. Clin Exp Allergy 2011;41:713-7.PubMedCrossRef Bailey S, et al. Restaurant staff’s knowledge of anaphylaxis and dietary care of people with allergies. Clin Exp Allergy 2011;41:713-7.PubMedCrossRef
Metagegevens
Titel
Spoedeisende tafelgasten
Auteur
Hans van der Wouden
Publicatiedatum
01-11-2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Huisarts en wetenschap / Uitgave 11/2013
Print ISSN: 0018-7070
Elektronisch ISSN: 1876-5912
DOI
https://doi.org/10.1007/s12445-013-0280-2