Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-05-2016 | Spectrum

Koken met de schijf van vijf

Auteur: Miljuschka Witzenhausen

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen | Uitgave 5/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Daar is ie dan de nieuwe schijf van vijf. Ik vond het mooi om te zien hoeveel stof dat doet opwaaien. Ieder medium heeft er wel iets over gezegd of over geschreven. Dit was voor het eerst dat ik zo dicht bij het vuur zat aangezien ik nu chef ben bij 24kitchen. Ik werd gevraagd om mijn mening door RTL boulevard, zag mijn twitterfeed volstromen met reacties en ik mocht een filmpje maken voor online over de schijf van vijf.
Metagegevens
Titel
Koken met de schijf van vijf
Auteur
Miljuschka Witzenhausen
Publicatiedatum
01-05-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen / Uitgave 5/2016
Print ISSN: 1388-7491
Elektronisch ISSN: 1876-8776
DOI
https://doi.org/10.1007/s12508-016-0061-y