Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-09-2018 | Column Wendeline Roest

Van de kook

Auteur: Betty van Wijngaarden

Gepubliceerd in: TvV Tijdschrift voor Verzorgenden | Uitgave 9/2018

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Als mijn avonddienst begint, is de vrijwilligster al druk in de keuken bezig met het klaarmaken van de warme maaltijd. Met verbazing aanschouw ik het ritueel dat ik inmiddels ken, het ritueel wat wij "zelf koken op de woning" noemen. Veertien lapjes vlees gaan op een schaal de steamer in. Een steamer kun je vergelijken met een hele grote combimagnetron. Je kunt erin koken en bakken. Uit de koelkast pakt ze vacuümverpakte groente en een grote zak geschilde aardappelen. De aardappelen gaan alvast in een pan water en de vacuümverpakte groente gaan op een andere schaal die straks de steamer in mag. …
Metagegevens
Titel
Van de kook
Auteur
Betty van Wijngaarden
Publicatiedatum
01-09-2018
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvV Tijdschrift voor Verzorgenden / Uitgave 9/2018
Print ISSN: 0921-5832
Elektronisch ISSN: 2468-1350
DOI
https://doi.org/10.1007/s41183-018-0082-5