Skip to main content

Welkom bij Scalda & Bohn Stafleu van Loghum

Scalda heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen.Je kunt de producten hieronder links aanschaffen en rechts inloggen.

Registreer

Schaf de BSL Academy aan: 

BSL Academy mbo AG

Eenmaal aangeschaft kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Heb je een vraag, neem dan contact op met Jan van der Velden.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-10-2021 | Wij samen

Van eten uit de vuilnisbak tot driegangenmaaltijd

Auteur: Annelies van der Woude

Gepubliceerd in: Zorg + Welzijn | Uitgave 5/2021

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Thijs Eradus zocht een dagbesteding voor zijn bewoners in de maatschappelijke opvang. Hij dacht twee vliegen in één klap te slaan door de bewoners in de eigen keuken aan het werk te zetten. Maar toen kwam ook nog chef-kok Mounir Toub invliegen.
Metagegevens
Titel
Van eten uit de vuilnisbak tot driegangenmaaltijd
Auteur
Annelies van der Woude
Publicatiedatum
01-10-2021
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Zorg + Welzijn / Uitgave 5/2021
Print ISSN: 1381-4664
Elektronisch ISSN: 2468-1369
DOI
https://doi.org/10.1007/s41185-021-1178-7